ZENITH LEASING OPERATIONAL - DESPRE NOI

ZENITH LEASING OPERATIONAL – DESPRE NOI

Infiintata in Romania in Mai 2007, Zenith Leasing propune pe piata romaneasca un produs modern, flexibil si transparent, accesibil indiferent de nivelul de venit sau situatia financiara a clientilor nostri. Peste 9.000 de persoane fizice, juridice sau PFA-uri au colaborat cu noi in decursul anilor. Multi au revenit pentru a doua sau a treia masina si continua sa apeleze la sistemul nostru de leasing operational din motivele expuse de catre unii dintre ei mai jos, dar nu numai.

Parerea clientilor nostri

Sunt client Zenith Leasing de peste 4 ani de zile, nu am avut nici o problema, mi-am platit facturile la timp, tot ce am avut intrebari sau nelamuriri am primit raspuns. Sunt cu masina in strainatate de peste 1 an de zile, in fiecare luna imi trimit procura de utilizare a autovehiculului in strainatate, in fiecare an am platit RCA convenabil (mult sub pretul la care l-as fi achizitionat eu daca masina era pe numele meu). Contractul este pana in februarie 2017, voi pastra masina la final.

Bogdan

Imi doream de mult o masina buna, dar… noua e scumpa, iar una rulata e loterie (cine stie cati km are sau daca nu a avut accidente?). Noroc cu un prieten care mi i-a recomandat pe cei de la Zenith. I-am sunat, mi-au gasit modelul dorit in 3 zile si au adus-o din Germania in 2 saptamani. Sunt foarte multumita de masina, iar sistemul de leasing operational m-a ajutat mult, pentru ca un credit… e dificil de obtinut astazi.

 

Corina

Azi am incheiat contractul cu cei de la Zenith la termen si am primit ultimele documente. Totul a mers ca pe roate, au fost operativi si mi-au trimis toate actele dupa achitarea valorii reziduale. Nu am platit nici un leu in plus fata de ceea ce era pe contract acum 5 ani. Intotdeauna mi-au trimis actele toate si la timp si m-au sunat inapoi de fiecare data cand aveam cate o nelamurire. Eu am fost multumit de relatia cu ei, ii voi contacta pentru urmatoarea masina.
 

Vlad

Masini Finantate

Solicitari Aprobate

Milioane EURO total finantari

%

Clienti multumiti

 
 

Te sunam noi!
Despre noi

Ai intrebari sau vrei finantare? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!