Cum obtii imputernicire de iesire din tara cu autovehiculul?

Cum obtii imputernicire de iesire din tara cu autovehiculul?

R

Nu parasi teritoriul Romaniei fara imputernicire

Parasirea teritoriului Romaniei la volanul unui autovehicul fara imputernicire din partea proprietarului acestuia este ilegala. Autoritatile romane sau cele din tarile de tranzit iti vor solicita la orice control prezentarea acestei imputerniciri, lipsa ei putand sa iti creeze probleme serioase. Solicita-ne intotdeauna emiterea unui asemenea document cu minim 3 zile inainte de data la care intentionezi sa parasesti teritoriul tarii respectand pasii indicati in continuare.

R

Solicitare emitere imputernicire

Completeaza formularul din aceasta pagina cu datele solicitate si vei primi in termen de pana la o zi lucratoare o Imputernicire Parasire Teritoriu pe adresa de e-mail indicata. Ca solutie alternativa, poti sa contactezi telefonic unul din operatorii nostri la numarul 031.9467 si sa soliciti emiterea unei imputerniciri oferind informatiile indicate in formularul alaturat.

R

Conditii emitere imputernicire

Sunt cateva conditii care trebuie indeplinite cumulativ pentru a permite utilizarea autovehiculului in afara tarii:

  • Solicitarea trebuie adresata de catre titularul de contract sau de un imputernicit legal al acestuia;
  • Nu exista sold in intarziere de plata in relatie cu Zenith Leasing pentru nici unul din contractele semnate cu tine la data solicitarii imputernicirii;
  • Nu au existat in trecut cazuri de parasire a teritoriului tarii fara imputernicire sau de stationare in afara tarii dupa data de expirare a imputernicirii;
  • Exista asigurare Carte Verde valabila pentru autovehiculul in cauza pe durata deplasarii in afara tarii pentru tarile tranzitate.
  • Achitarea unei garantii in valoare de 1000 Lei necesara pentru acoperirea costurilor aferente eventualelor amenzi de circulatie ce pot surveni in cursul deplasarii. Aceasta suma nu poate fi utilizata decat pentru acoperirea contravalorii amenzilor si va fi returnata integral sau in soldul ramas dupa achitarea eventualelor amenzi in termen de 120 de zile calendaristice de la incetarea la termen a contractului.
R

Valabilitate imputernicire

Imputernicirea este emisa pe o durata de 30 de zile calendaristice. Cu 5 zile inainte de expirarea termenului ne poti contacta pentru emiterea unei noi imputerniciri (chiar daca nu vei reveni in tara intre timp) care se va emite in 1 zi lucratoare si care iti va fi transmisa pe e-mail in ziua emiterii in cazul in care conditiile de emitere precizate anterior sunt indeplinite.

 

Completeaza formularul si vei primi in maxim 24 de ore (zile lucratoare) Imputernicirea pentru iesirea din tara.

Toate campurile sunt obligatorii.

Prin apasarea butonului verde ne dai permisiunea de a te contacta in vederea transmiterii informatiilor solicitate si de a-ti pastra datele de contact. In Politica de confidentialitate iti explicam cum protejam aceste date.

>

 
 

Te sunam noi!
Imputernicire iesire din Romania

Ai intrebari sau vrei finantare? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!