Cum beneficiezi de serviciul de asistenta rutiera

Cum beneficiezi de serviciul de asistenta rutiera

R

Ce include serviciul de Asistenta Rutiera 24/24 7 zile din 7?

Pachetul de Asistenta Rutiera inclus in rata lunara de leasing include urmatoarele servicii care vor fi prestate fara perceperea de costuri suplimentare din partea Dvs :

  • remorcare/tractare catre cel mai apropiat partener service agreat de catre Locator a autovehicului avariat ca urmare a a unei defectiuni electrice sau mecanice (orice defectiune care, imobilizeaza autovehiculul, reduce performantele acestuia sau pune in pericol siguranta calatoriei) ;
  • remorcare/tractare catre cel mai apropiat partener service agreat de catre Locator a autovehicului avariat ca urmare a a unei defectiuni cauzate de evenimente provocate : daune sau alimentarea cu combustibil neconform ;
  • remorcare/tractare catre cel mai apropiat partener service agreat de catre Locator a autovehicului avariat ca urmare a a unei defectiuni cauzate de evenimente provocate : lipsa de combustibil. In acest caz se va pune la dispozitia Locatarului cantitatea necesara solicitata telefonic de catre acesta, cu conditia ca plata combustibilului sa se faca pe loc, la momentul furnizarii. Locatarul nu va suporta nici un cost suplimentar de deplasare cat timp evenimentul se incadreaza in limita a 2 interventii pe an per autovehicul.

Gratuitatea serviciului este limitata la 2 interventii pe an per autovehicul in raza a 75 de km de la locul unde a fost solicitat serviciul de asistenta rutiera. In cazul depasirii acestei limite, serviciul va fi prestat numai dupa acceptaea de catre Locatar a costurilor aferente interventiei.

R

Care este termenul de interventie ?

Termenul de interventie este de 30-120 minute de la momentul primirii apelului telefonic, in furnctie de tipul autovehiculului avariat, locul producerii evenimentului, conditiile meteorologice si de trafic. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, pe teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene, pentru autovehicule cu masa maxima autorizata de pana la 3.5 tone.

R

Cum poate fi apelat serviciul de asistenta rutiera?

Pentru accesarea serviciului Locatarul va apela numarul de telefon 031/9467

R

Pot solicita masina de inlocuire?

Intotdeauna poti solicita un autovehicul de inlocuire apeland meniul dedicat al call center-ului Zenith Leasing (031.9467). In cazul in care acest serviciu a fost inclus in baza de calcul a ratei de leasing la momentul semnarii contractului, punerea la dispozitie a autovehiculului se va face in baza termenelor si conditiilor precizate in conditiile generale parte a contractului de leasing operational in sectiunea speciala rezervata. In caz contrar, operatorii nostri disponibili de Luni pana Vineri intre orele 09.00-17.30 va vor prezenta la solicitare oferte privind utilizarea unui autovehicul in zona indicata de catre tine.

 

Doresti mai multe informatii legate de serviciul nostru de Asistenta Rutiera? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in maxim 24 de ore (zile lucratoare) de un consilier Zenith Leasing.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Prin apasarea butonului verde ne dai permisiunea de a te contacta in vederea transmiterii informatiilor solicitate si de a-ti pastra datele de contact. In Politica de confidentialitate iti explicam cum protejam aceste date.

>

 
 

Te sunam noi!
Asistenta Rutiera

Ai intrebari sau vrei finantare? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!