ZENITH LEASING AUTO OPERATIONAL – Descriere Produs

ZENITH LEASING OPERATIONAL AUTO– Descriere Produs

CARACTERISTICI LEASING OPERATIONAL:

Leasing operational pe durata de 57 luni, acordat indiferent de nivelul de venit sau de bonitatea financiara a solicitantului. Moneda: EURO, Cost de finantare 6.5%, rate fixe pe toata durata contractului. Impozit auto, alarma, asistenta rutiera 24/24 si sistem localizare GPS incluse in rata. Costuri de service neincluse in rata. Nu exista comisioane de administrare sau taxe de inchidere anticipata sau cesiune contract.

AUTO ELIGIBILE:

Autoturisme sau autoutlitare de pana la 3.5 tone noi sau rulate cu vechimea de pana la 7 ani si rulajul de pana la 175.000 km. Autovehiculele pot proveni din orice sursa. Pentru a fi acceptate de catre ZENITH LEASING este necesara certificarea rulajului prin prezentarea unui istoric de service. Sunt acceptate si autovehicule neinmatriculate in Romania in cazul in care acestea sunt importate de catre partenerii agreati ZENITH LEASING.

ACCESIBILITATE:

Sistemul de leasing operational oferit de catre ZENITH LEASING nu este un credit. In consecinta, nu presupune aplicarea unui sistem de scoring de tipul celor utilizat de banci sau IFN-uri si se poate acorda indiferent de:

  • nivelul de venit al solicitantului (se acorda si celor care nu pot prezenta o dovada de venit sau care au venituri realizate in afara Romaniei)
  • istoricul de creditare (se acorda si celor care apar cu incidente in CIP sau CRB)
  • gradul de indatorare al solicitantului

In baza unei analize de risc bazata pe un minim de documente se determina cuantumul primei rate de leasing (intre 15% si 50% din valoarea de achizitie a autovehiculului), urmatoarele 56 de rate de leasing avand valori fixe si egale. Nivelul acestei prime rate depinde de profilul de risc al solicitantului si de diferenta intre valoarea reala de piata a autovehiculului si pretul de intrare in contract.

DOCUMENTE NECESARE:

  • Copie CI/BI, adeverinta de salariu tip Zenith Leasing in original, copie Carte/Contract de Munca, copie dupa ultima dovada de plata impozit casa, facturi de utilitati pe ultimile 3 luni pentru persoane fizice (PF);
  • Copie CUI, copie CI/BI reprezentant legal, imputernicire din partea societatii prin care reprezentantul legal este abilitat sa semneze contractul, copie dupa ultimul bilant depus la Ministerul de Finante pentru persoanele juridice (PJ);
  • Dupa acceptarea ofertei noastre, emitem documentele necesare pentru plata ratei 1 de chirie, a costurilor logistice si a asigurarilor RCA si CASCO;

DREPT DE PRIMA OPTIUNE LA ACHIZITIA AUTOVEHICULULUI:

Daca la finalizarea contractului de leasing operational doresti sa pastrezi masina este suficient sa achiti valoarea reziduala specificata in contract. In cazul in care doresti sa inchizi contractul de leasing inainte de final prin achizitia autovehiculului, modul de calcul al pretului functie de numarul de rate platite este explicit prezentat in cadrul contractului. In conformitate cu prevederile legale, achizitia autovehiculului nu se poate produce decat dupa cel putin 12 luni de la semnarea contractului de leasing.
In toate cazurile stii exact din momentul semnarii contractului care este costul pe care il vei avea de acoperit pentru a deveni proprietarul masinii utilizate.
In cazul leasingului operational nu ai obligatia achizitionarii autovehiculului la finalul contractului asa cum se intampla in cazul leasingului financiar. In decursul anilor am constatat insa ca multi dintre clientii nostri doresc sa pastreze autovehiculul la finele contractului – in consecinta, ZENITH LEASING iti garanteaza contractual dreptul de prima optiune la achizitia autovehiculului, pretul fiind clar stablit inca de la semnarea contractului de leasing operational.

 

Doresti mai multe informatii despre solutia noastra de leasing auto operational? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Prin apasarea butonului verde ne dai permisiunea de a te contacta in vederea transmiterii informatiilor solicitate si de a-ti pastra datele de contact. In Politica de confidentialitate iti explicam cum protejam aceste date.

>

 
 

Te sunam noi!
Vreau Leasing Operational Auto

Ai intrebari sau vrei finantare? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!