Avantaje Leasing Operational

AVANTAJE ZENITH LEASING

RAPIDITATE:

In baza catorva documente simple si usor de obtinut analizam si iti comunicam in 24 de ore conditiile de finantare. Nu respingem pe nimeni, analiza de risc ne ajuta doar sa stabilim nivelul primei rate de leasing.

TRANSPARENT:

Rata de leasing este fixa in euro pe toata durata contractului. Nu exista costuri sau comisioane ascunse, dobanzi variabile sau taxe percepute in cazul achizitionarii autovehiculului inainte de finalizarea contractului.

ACCESIBIL:

Indiferent de istoricul de creditare, nivelul de venit, vechimea firmei sau situatia financiara a acesteia poti accesa sistemul noastru de leasing operational fara probleme. Functie de profilul tau de risc financiar si diferenta intre pretul masinii dorite si valoarea ei reala de piata, prima rata de leasing poate varia intre 15 si 50% din valoarea de achizitie a autovehiculului.

POTI PASTRA MASINA:

La finalul contractului de leasing poti pastra masina platind valoarea reziduala precizata in contract sau poti sa renunti la achizitia masinii fara costuri suplimentare. In cazul in care doresti acest lucru, dupa 12 luni de la semnarea contractului poti achizitiona masina la pretul calculat conform formulei precizate contractual.

POTI LUA SI UN CREDIT:

Contractarea unui autovehicul in sistem de leasing operational nu iti afecteaza gradul de indatorare (leasing operational nu este credit). In consecinta, daca doresti sa te adresezi unei banci sau unui IFN pentru obtinerea unui credit, nu vei avea probleme la analiza de risc din cauza adaugarii valorii autovehiculului utilizat in leasing operational la calculul gradului tau de indatorare.

 

Doresti mai multe informatii in legatura cu solutia noastra de leasing auto operational? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in maxim 24 de ore (zile lucratoare) de un consilier de vanzari.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Prin apasarea butonului verde ne dai permisiunea de a te contacta in vederea transmiterii informatiilor solicitate si de a-ti pastra datele de contact. In Politica de confidentialitate iti explicam cum protejam aceste date.

 
 

Te sunam noi!

Ai intrebari sau vrei finantare? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!

Te sunam noi!

Ai intrebari sau vrei finantare? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!